Обратно към категорията

По инициатива на Община Ямбол приложение и сайт ще показват в реално време движението и ще предоставят информация за градския транспорт в града

Добавено на: 20.09.2022 16:55
   

Жителите и гостите на Ямбол, които ползват градския транспорт, вече могат да използват безплатното мобилно приложение – „BusYambol“, както и сайт с информация за пътниците - https://transport.yambol.bg/ . Инициативата за тяхното създаване е на Община Ямбол, а целта е гражданите да бъдат улеснени при своето пътуване.

Чрез сайта и чрез приложението се показват разписанията и в реално време се предоставя актуална информация за движението и времето на заминаване на градските автобуси. Налична е и карта с всички спирки, показваща местоположението на автобусите, изписва се и реалното време за достигане на желаната крайна дестинация от пътуващия.

Потребителите на сайта и приложението имат възможност за лесен и бърз достъп до спирки, които представляват интерес, с непрекъснато обновяваща се информация за най-близките превозни средства, които се очаква да пристигнат. Пътниците ще могат да намерят и информация за актуални разписания за различните дни от седмицата както по линии, така и планирани преминавания на автобусите по спирки.

Приложенията работят в синхрон с цялата информационна система, която включва GPS устройствата, поставени в автобусите. Предстои и монтиране на информационни устройства по основните спирки в града.

 

Мобилното приложение за Android и iOS е достъпно през :

 GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yambolapp ;

 АppleStore: https://apps.apple.com/us/app/busyambol/id1640446691 .


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Каргонлия 21.09.2022 08:58

Браво! Ямбол продължава все повече да заприличва на европейски град.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!