Обратно към категорията

ИЗБОРИ 2021: ДИМИТЪР ИВАНОВ, водач на листата на „ГЕРБ–СДС пред избиратели в Ямбол: Докато другите „изчегъртват“ направените кръгови кръстовища в Ямбол и областта, ние се ангажираме да строим нови

Добавено на: 28.10.2021 12:36
   

/платено съдържание/

Водачът на листата на „ГЕРБ–СДС“ Димитър Иванов на среща с избиратели в Ямбол, коментира опасенията и страховете на гражданите относно заявени позиции и намерения на политически сили и на служебния областен управител, за спрени важни за хората проекти и за ревизиране на изградените кръгови кръстовища на територията на Ямбол и областта. Ексобластният управител и народен представител от последното народно събрание Димитър Иванов категорично заяви пред ямболската общественост, че е недопустимо, изграденото и желано от хората да бъде рушено. „Вече на всички ни стана ясно, че т.нар нови политически сили и служебно управляващият областен управител от БСП, са неконструктивни. Видя се – те само могат да рушат постигнатото и направено от ГЕРБ. Но ясно искам да заявя – докато служебният областен иска да „изчегъртва“ новите кръгови кръстовища в Ямбол и областта, ние ще строим нови“. Пред гражданите на Ямбол Димитър Иванов пое и конкретен ангажимент за изграждане на ново кръгово кръстовище в Ямбол, до ХЕС, което да улесни трафика и безопасността на движение в района. Предложението бе посрещнато с въодушевление и голяма подкрепа от гражданите. „Ясно е, хората го искат – и направените кръгови и ново кръгово кръстовище до ХЕС. Ние от ГЕРБ-СДС се ангажираме, че ще го има!“, каза на срещата кандидатът за народен представител.

Димитър Иванов припомни на хората още няколко конкретни факта на спрени от служебното правителство на Румен Радев обекти и проекти в област Ямбол.

Стопиран е готовият проект за изграждане на Лекоатлетическата писта в Ямбол. Спрян е готовият проект на обходния път на града; Служебното правителство и служебният областен управител спряха старта и на ремонта на главен път I-7 от Окоп до Елхово. Стопирано е и изграждането на отклонението при Воденичане към АМ „Тракия“.

„Гражданите на Ямбол и областта са свидетели и виждат направеното по време на управленията на ГЕРБ и единственото, което могат останалите – да рушат направеното“, коментира още Димитър Иванов.

ГЕРБ-СДС с номер 32 в бюлетината, се ангажира всички полезни и значими проекти за област Ямбол и хората да бъдат възстановени и да продължи развитието на областта.

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!