Обратно към категорията

ИЗБОРИ 2021: Съпредседателят на „Демократична България” генерал Атанас Атанасов посети Ямбол

Добавено на: 03.11.2021 21:20
   

/платено съдържание/

Съпредседателят на „Демократична България” генерал Атанас Атанасов посети днес Ямбол.

„Ще работим за солидно мнозинство, което да излъчи правителство.

Със сигурност ще бъдем част от следващия парламент и основната ни задача е държавата да бъде измъкната от тази тежка политическа криза, в която попаднахме след провала на предните два Парламента. Защото политическата криза влияе върху всички останали предизвикателства в държавата. Не могат да бъдат решаване изключително важни проблеми в областта на здравеопазването, енергетиката и социалната политика заради липсата на действащ парламент, включително и във външната политика имаме затруднения. Затова ще работим за солидно мнозинство, което да излъчи правителство“ заяви пред граждани на Ямбол днес генерал Атанас Атанасов.

Според генерал Атанасов, коалицията най-активно прави кампания и никога не е била по-мобилизирана, колкото сега. Относно евентуален отлив на гласове към проекта „Продължаваме промяната”, той коментира, че социологическите проучвания показват запазване на подкрепата към обединението от предните избори. „Макар в кампанията да сме конкуренти, ние разглеждаме тази формация като бъдещи партньори в управлението и не смятам, че трябва да се изостря конкуренцията между нас”, е мнението на Атанасов. По темата за Ковид кризата, ген. Атанасов заяви, че въведените мерките са изключително закъснели, а заради изборите и президентът, и неговото правителство са боязливи и не действат с твърда ръка. Мерките е трябвало

да бъдат затегнати още през летните месеци, за да се избегне сегашната ситуация.

По време на посещението си, съпредседателят на „Демократична България” разговаря със симпатизанти на коалицията и се срещна с граждани при разходката си по централните пешеходни зони. По-късно направи и обиколка по улиците на Ямбол с брандирания за кампанията автобус на формацията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!