Обратно към категорията

Изпращат абитуриентите от 5 гимназии в Ямбол на 26 юни

Добавено на: 26.06.2020 07:58
   

Очакван петък за абитуриентите от 5 гимназии в Ямбол. Тази вечер е официалното изпращане на зрелостниците от Спортното училище „Пиер дьо Кубертен“, Природо-математическата гимназия „Атанас Радев“, ПГ „Васил Левски“, Езикова гимназия „Васил Карагьозов“ и Средно училище „Св. Климент Охридски“.

В неделя ще е балът на абитуриентите от Гимназията по икономика „Георги С. Раковски“ , а на 3 юли - от ПТГ „Иван Райнов“.

Срещите между ученици, техните преподаватели, родители и приятели тази година ще бъдат изнесени на няколко емблематични места в Градски парк – Фонтана до цветния партер, големия Розариум, малкия Розариум и бившия ресторант „Ален Мак“. Духовият оркестър при НЧ „Съгласие – 1862“ с диригент маестро Васил Шейтанов ще се погрижи за доброто настроение на празничната обстановка. Абитуриентите ще преминат тържествено под красивата цветна арка, която ще ги отведе по пъстро украсените паркови алеи към определените места за среща.

Община Ямбол уважи исканията на ученици и директори за провеждане на баловете, но общинското ръководство напомня, че е нужно да се спазват въведените ограничителни мерки по време на събиранията на класовете и срещите им с преподаватели, приятели и роднини. От общината приканват гражданите да бъдат отговорни към себе си и един към друг.

Графикът на срещите ще намерите тук


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!