Обратно към категорията

Кметът на Болярово благодари на фермерите

Добавено на: 06.05.2020 08:37
   

Благодарност към всички фермери в община Болярово изрази кметът Христо Христов в специално обръщение за днешния празник.

„В един от най-хубавите пролетни празници – Гергьовден, който народът ни отбелязва като Ден на животновъда, се обръщам с благодарност към фермерите, които, въпреки трудностите през годините, не се предадоха, а продължават да крепят и развиват един от най-значимите отрасли в икономиката на община Болярово.

Те бяха и едни от дарителите, които помогнаха и на най-уязвимите – пенсионерите и хората с увреждания, в периода на извънредното положение. С това още веднъж доказаха, че човещината се измерва в дела, че фермерите винаги са били съпричастни към проблемите на другите и на родния ни край“, казва кметът Христо Христов.

Той отправя благодарност и към всички жители на общината, които проявиха огромна отговорност и спазиха наложените ни мерки след 13 март, заради пандемията от коронавирус. Но ги призова: „Нека и на този празник пропуснем големите фамилни трапези! Нека продължим да спазваме основните препоръки на експертите – стриктна лична хигиена, дезинфекция и социална дистанция!

Нека бъдем отговорни към близките, към съседите си, към себе си!  

С молба от дома свети Георги също може да ни вдъхне смелост, храброст и увереност във всяко начинание“, апелира кметът на Община Болярово.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!