Обратно към категорията

Кметът Георгиев: Усещането да си част от общността на "Тунджа" трябва да се изпита

Добавено на: 22.04.2020 14:34
   

Уважаеми жители на община „Тунджа“,

Днес е 22 април - Ден на Земята и празник на община „Тунджа“.

Години наред ние заедно пишем историята на тази по-различна, уникална община, в която хората, земята и традициите са неразривно свързани. Сега прибавяме към нея нови страници, разказващи за съпричастността, за доброто, за сплотеността на хората във време на изпитание.

Изключително динамично и адекватно община „Тунджа“ успя да преформулира политиките си, за да отговарят на потребностите на тунджанци в ситуацията на извънредно положение. Сторихме нужното, за да осигурим топъл обяд, подкрепа на хората в неравностойно положение, лични предпазни средства, дистанционно обучение за учениците, както и ред други дейности. И продължаваме напред, с нови цели, защото така разбираме ангажимента, отговорността ни като местна власт – да работим с мисъл за хората.

Всичко това нямаше да се случи без волята и силата на общността, която съградихме. Ние отново доказахме, че можем да постигнем много – не само в добри, но и в трудни моменти. Обединени, както винаги, реализирахме и поредната благотворителна кампания „Великден за Баба и Дядо в община Тунджа”, дарявайки топлина, незабравими емоции на самотните възрастни хора.

Благодаря Ви за съпричастността!

Скъпи тунджанци,

Днес е празник и на благословената ни Земя. Нека да продължим да живеем в хармония с нея! Тя заслужава нашата обич и грижи.

С пробуждането на природата, с големия християнски празник Великден, в душите ни също се пробуди надеждата. Убеден съм, че каквото и да ни поднесе бъдещето, ние сме готови да го посрещнем. Защото тунджанци сме силни, отговорни и единни. Защото винаги се уповаваме на вярата, традициите и ценностите.

Много пъти съм споделял какво е за мен община „Тунджа“. Сега, в този по-различен, празничен априлски ден, бих казал, че тя не може да се опише. Усещането да си част от голямата общност на „Тунджа“ трябва да се изпита!

Честит празник!

Георги Георгиев, кмет на община „Тунджа”


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!