Обратно към категорията

Кметът на Община Ямбол възобновява приемното време за граждани

Добавено на: 08.09.2020 14:53
Снимки: Община Ямбол
   

Кметът на община Ямбол Валентин Ревански възобновява приемното време за граждани от 11 септември, петък. До тази дата приемните дни бяха временно преустановени заради епидемията от COVID-19. Приемните дни на кмета отново ще се осъществяват всеки втори и четвърти петък на месеца. При непредвидени обстоятелства, подалите заявление за среща се уведомяват предварително.Записването става в Центъра за услуги и информация в Община Ямбол. Молим гражданите да съобщават въпроса, който искат да поставят, и да предоставят писмени документи по проблема, за да имаме възможност предварително да се направи проверка, ако е необходимо и/или разполагат с такива.

Записване във връзка с назначаване на работа няма да бъде осъществявано. Всички актуални обявления за свободни работни места се публикуват на интернет страницата на Община Ямбол.

Едни от основните въпроси, поставяни при срещите досега, бяха свързани с искане за настаняване в общинско жилище. Условията, на които кандидатите трябва да отговарят, са описани в Наредба за реда за управление и разпореждане с общински жилища. Служителите на дирекция „Общинска собственост и икономически дейности“ ще окажат необходимото съдействие на гражданите, които имат въпроси. Благодарим Ви предварително за разбирането. Припомняме, че спазването на противоепиедемичните мерки е задължително.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!