Обратно към категорията

Красиви момичета от Ямбол се конкурират в конкурс за българска носия

Добавено на: 04.02.2021 16:23
   

Четири красиви момичета от Ямбол кандидатстват за конкурса на Sk music за най-красива българска носия, видя репортер на 999. Със свои снимки в носии с претендентки от цялата страна се конкурират 19-годишните Катя Георгиева и Ралица Стоянова, 23-годишната Иванина Стоянова и Таня Цонева.

Още две участия от ямболска област има засега в конкурса. Те са на Димана Димитрова от село Меден кладенец, община Тунджа, която е само на 1 годинка, и на 11-годишната Анастасия Антич от елховското село Кирилово. 

Конкурсът се провежда онлайн на фейсбук-страницата на организаторите. Наградите ще се определят според харесванията на снимката. Ще има парични награди, носия от производител, календар с първите 12 участника и др.

Срокът за изпращане на снимки е 3 март, а за гласуване - 30 март, като няма ограничения за възрастта на участниците, съобщават организаторите. На 31 март ще стане ясна първата десетка, които ще се представят поотделно в нова публикация и накрая в една обща публикация със своите снимки според мястото на класиране. Ще последва второ гласуване в рамките на десет дни. Получените точки според харесванията на новите публикации, и от общата публикация ще се сумират и ще се определи победителя .Единствено точките от втори тур ще определят победителя.

1, 2и 3-то място бъдат обявени на 10 април в 21: 00 часа.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!