Обратно към категорията

Къде спряха водата и тока на 28 август

   

Къде спряха водата и тока на 28 август

В ямболския к-с "Райна Княгиня" до бл.18 и на ул."Н. Месечков" са възникнали днес аварии, съобщават от ВиК-Ямбол. Аварии има и в 8 села на община Тунджа Дражево, Голям Манастир, Симеоново, Тенево, Калчево, Ботево, Победа и Маломир. 
А ако живеете в западната част на село Завой и нямате вода, то бъдете сигурни, че това не е заради авария. По-скоро побързайте да си платите сметките за водата, защото днес там спират водоснабдяването на абонати с натрупани задължения. Това може да направите в пощенската станция в селото, припомнят от „ВиК“. 
От „Електроразпределение-Юг“ пък съобщават, че се извършва ремонт на трафопост Васил Карагьозов в Ямбол, поради което от 9 до 11 часа е прекъснато електрозахранването на ул. Софлу, ул. Грабово, ул. Търговска/78-96/ в района на ОУ Христо Смирненски и на ул. Граф игнатиев до бл. 1 и бл. 3. 
Планов ремонт се извършва и на съоръженията от подстанция Комуна в Сливен. Днес без ток от 9 до 16 часа ще са във Вилната зона на Сливен, местностите Лозарски връх, Сливенски кър, Дюлева река, Барутни погреби и на ул. Бургаско шосе. Ремонтите в тези райони ще продължат и утре. В четвъртък токът също ще бъде спрян от 9 до 16 часа.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!