Обратно към категорията

Лятно училище по плуване и превенция на водния травматизъм в Ямбол

Добавено на: 08.06.2023 16:54
   

Ямболската червенокръстка организация извършва подбор на деца на възраст между 7 и 11 години, за обособяване на групи за обучение във ваканционната програма „Лятно училище по плуване и превенция на водния травматизъм“, с обща продължителност 20 /двадесет/ занятия.

Програмата се осъществява срещу заплащане и има за цел изграждането на начални плувни умения и формиране на безопасно поведение във и около водата, за намаляване на риска от водни инциденти сред деца, чрез включването им в обучение по усвояване на основни плувни техники, начини за оказване на помощ и самопомощ при воден инцидент и елементарни способи за оказване на първа помощ.

Първите групи ще започнат своето обучение от 26 юни 2023г., за времето от 10:00ч. до 11:00ч. и от 11:00ч. до 12:00ч., като всички занятия ще се провеждат на плувния басейн в ПГ „Васил Левски” в град Ямбол от квалифициран и високо мотивиран обучаващ екип – треньор, воден спасител и специалист „Водноспасителна дейност“ и „Първа помощ“ в БЧК-Ямбол.

След приключване на обучителната част, ще се проведе заключително занятие със състезателни игри и демонстрации на усвоените начални плувни умения, спасяване на удавник със спасителни средства и оказване на първа помощ при воден инцидент.

Всеки, който се нуждае от повече информация за лятната обучителна програма на БЧК, може да последва фейсбук страницата: Лятно училище по плувцане и превенция на водния травматизъм или да се обади на телефон 0886 344 250 – Добриела Праматарова.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!