Обратно към категорията

В Мамарчево празнуваха рожден ден на социално заведение

Добавено на: 23.10.2019 11:23
   

Четвърти рожден ден празнуваха в Центъра за настаняване от семеен тип в село Мамарчево в първия работен ден на тази седмица.

Центърът вдъхна нов живот на празната сграда на бившата детска градина в центъра на Мамарчево на 19 октомври 2015 г., а средствата за изграждането и оборудването му бяха осигурени по проект на администрацията на община Болярово от Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“.

На 21 октомври в празнично украсената столова се събраха потребители, служителки от персонала, административно кадри. Сред гостите бяха и Мария Маринова, временно изпълняваща длъжността общински кмет и Мария Чанева, секретар на община Болярово. И на двете дами родословието е от това село, затова с умиление се върнаха в спомените си към него… А след приветствията и пожеланията и от името на досегашния кмет и кандидат за нов мандат, направиха и своите подаръци за центъра – картина с ведър пейзаж и икона на свети Иван Рилски, когото християните почитат на датата на откриването на социалното заведение в Мамарчево.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!