Обратно към категорията

"Мария", която е родила 3 деца у дома: Сложиха ми етикети без да са слушали внимателно (видео)

Добавено на: 24.01.2020 08:14
   

На 21 януари 2020 ви разказахме една необичайна история за жена, родила трите си деца у дома без лекарска помощ. Репортажът предизвика противоречиви и бурни реакции в социалната мрежа. Няколко дни по-късно наречената от нас "Мария" изпрати писмо до редакцията ни, което тя е нарекла "Благодарствено". Публикуваме го без редакторска намеса:

Уважаеми зрители и слушатели на „Радио и ТВ 999“

В Деня на родилната помощ – Бабинден аз разказах своята странна история. Аз съм на 24 години условно ме я нарекоха Мария, по моя молба реших да не разкривам своята самоличност. Майка съм на три прекрасни здрави деца и съзнателното взех решението да родя у дома, без лекарска помощ. Към медиците се обърнах едва след като родих и им благодаря за топлото отношение към мен и моите деца. Искам да благодаря на всички, без капчица злоба, които си изказаха своите мнения.

По този повод човек, който беше упрекван за нещо което сам и съзнателно е взел, в моя случай да родя вкъщи, нали когато човек го нападат за това негово решение има право да се защити? АЗ реших да се възползвам, нали все пак и аз съм човек и имам право да изкажа своето мнение и да се защитя? Много от вас ми сложиха толкова много епитети без дори да са слушали внимателно интервюто. Не търся съжаление от никого и не искам никой да ме съжалява. Не сте ли си задали въпроса:

Аз ако бях наистина бях психически нестабилна и застрашавах здравето на трите ми деца органите от „Агенцията за закрила на детето“ щяха да ми позволят да си отгледам децата. Те са моя дар от съдбата и всеки ден благодаря на Господ, че са здрави. Заедно с техния баща ги отглеждаме с безкрайна любов и от нищо не ги лишаваме. Те са нашите три прекрасни, лъчезарни слънца, които озаряват всеки един ден, който е изпълнен с много усмивки и весели приключения. Благодаря и на тези които с разбиране подходиха към моята история!

Пожелавам на всички здраве, семейно щастие и всичко най-най-хубаво през цялата 2020година!

С уважение: "Мария"

Уважаемо „Радио 999“, искам да Ви благодаря, че ми предоставихте чрез вашия ефир да разкажа моята необикновена история-„За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ“

Благодаря на г-н Веселин Цветанов и на неговия екип, че бяха заинтригувани от една различна и може би странна история!

Честно да си призная, след излъчването на репортажа имах възможността да се погледна отстрани и да разбера много неща за себе си и какво мислят хората за една толкова сериозна тема, а именно да „Родиш у дома без лекарска помощ“.

Ето и репортажът, станал повод за това писмо:


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!