Обратно към категорията

Мебели Виденов е любима българска марка за 2024 година!

Добавено на: 01.07.2024 15:28
   
Над 70 хиляди потребители подкрепиха предпочитаните от тях брандове в престижната класация „Любима марка на българския потребител“.
Мебели Виденов спечели три награди в категориите „Българска марка“, „Интериор и обзавеждане“ и “Българска марка – производство“. Класацията „Любимите марки" вече за 15-та поредна година дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат най-много.
„Истинска гордост е наградата „Българска марка“, която представлява най-високата оценка на нашите клиенти.“, споделя Ивайло Макавеев, изпълнителен директор на компанията. „В основата на нашата политика стоят любовта, грижата и личното отношение към всеки клиент. За нашия екип това е огромна отговорност, но и мотивация.“
Българският бранд получи най-много гласове и в категория „Интериор и обзавеждане“, което потвърди удовлетвореността на българския потребител от огромния избор на мебели за дома и офиса и разнообразието от идеи за цялостно интериорно обзавеждане. Наградата в категория "Българска марка - производство" показа, че българския потребител цени компании с екологосъобразни практики и иновативно мислене.
През април Мебели Виденов спечели наградата за най-добро клиентско обслужване в международния конкурс Excellence in Customer Service Award 2024. Международното признание не само подчертава ангажимента на мебелната компания към усъвършенстване на клиентското изживяване, но потвърждава нейната значима роля в индустрията.
Със своето 35-годишно присъствие на пазара, Мебели Виденов е водещ производител и търговец на мебели в България, като разполага с 48 търговски обекта в цялата страна и екип от 1600 души.
Към днешна дата, Мебели Виденов е сред ТОП 100 на най-големите работодатели в България, като един от основните приоритети на бранда е грижата към служителите и околната среда. Компанията успешно оперира на още шест пазара Гърция, Румъния, Северна Македония, Албания, Унгария и Молдова.

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!