Обратно към категорията

„Мебели Виденов“ откри нова производствена база в Ямбол

Добавено на: 01.08.2022 17:31
   

С тържествена церемония в Ямбол беше открита новата производствена база на „Мебели Виденов“ - база „Тунджа“. Решението за създаването ѝ е взето миналата година и фирмата се е насочила към бившия текстилен завод „Тунджа“.

На церемонията присъстваха кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговите заместници Михаил Керемидчиев и Енчо Керязов, областният управител Васил Александров, главният архитект на община Ямбол Константин Якубович.

Събитието започна с танц на ансамбъл „Ромбана“ при Народно читалище „Съгласие – 1862“ с ръководители Мая и Румен Тодорови.

„Днес искам да поздравя и да изкажа своята искрена и дълбока благодарност към семейство Виденови и техния екип за поредната инвестиция в нашия роден град. Тази инвестиция е пример за всички в България, защото тя е изградена с много високи критерии и на високо технологично европейско ниво. Искам да Ви благодаря за грижите, които полагате за Вашите служители, за отличните условия на труд, които им осигурявате и справедливите възнаграждения, защото, както всички знаем, най-важният капитал на една държава, на един град и на всяко предприятие – това са хората“ , каза кметът на община Ямбол Валентин Ревански.

Водосвет за успех на начинанието отслужиха Негово Високопреподобие архимандрит Димитрий и отец Стоян, след което лентата на производствена база „Тунджа“ беше прерязана от областния управител на Ямбол Васил Александров, кметът на община Ямбол Валентин Ревански и Тодор Тенев, изпълнителен директор на Мебели Виденов.

Събитието беше почетено и от президента на Република България Румен Радев, чиято поздравителна нота беше прочетена от водещия.

След церемонията гостите влязоха в новата база, за да се запознаят с производството.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!