Обратно към категорията

Местните футболни школи се обединяват

Добавено на: 23.06.2020 13:55
   

Трите детско-юношески футболни школи в Ямбол ще се обединят, в опит за постигане на по-добри резултати и изграждане на футболисти, които да се борят за престижа на родния им град, съобщи Yambolsport.

Това се реши след среща и принципно съгласие между треньорите на футболна академия „Арена“, ФК „Тракиец“ и ФК „Ямбол 1915”.

Напредък в тази посока е една от целите на община Ямбол за развитие на футбола в града ни. Именно детските школи са едно от най-важните неща за бъдещето на всеки футболен клуб. Припомняме Ви, че общината заяви ангажираност към сериозно подпомагане на първия тим на ямболския отбор, като целта е изкачване в нивото на футболната пирамида в България.

Относно школата, очакванията са да има представителни селекции във всички възрастови граници, а старшата възраст най-вероятно ще се подвизава в областната мъжка футболна група.

През уикенда се проведе кастинг за млади футболисти от школите на „Арена“ и „Тракиец“, за да могат треньорите да видят и преценят качествата на момчетата. Важно е да се отбележи, че по-голямата конкуренция ще доведе до по-голямо раздаване и жажда за успех сред подрастващите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!