Обратно към категорията

Международен турнир Diana Cup и Държавно първенство по спортни танци ще се проведат между 23 и 25 септември в Спортна зала „Диана“, Ямбол

Добавено на: 23.09.2022 08:55
   

На 24 и 25 септември в Спортна зала „Диана“, Ямбол, ще се проведе международния турнир по спортни танци Diana cup 2022, който се организира от Клуб по спортни танци Тандем, Българската федерация на клубовете по спортни танци (БКФСТ) и Община Ямбол.

Тази година на международния турнир публиката може да се наслади на изпълненията в категория International Open Adult на Едгар Маркос и Алина Новак от Полша, които потвърдиха участието си. Едгар и Алина са финалисти на световни, европейски първенства и световни игри.

Паралелно с международния турнир ще се проведе и Държавно първенство по спортни танци. То ще се състои от 23 до 25 септември, отново в зала „Диана“. Турнирът ще се организира от Министерството на младежта и спорта, Българска федерация на клубовете по спортни танци, Община Ямбол, Община Тунджа и Областна Администрация в град Ямбол.

Световно известни имена от страните Италия, Франция, Германия, Гърция, Израел, Грузия, Молдова, Америка в спортните танци ще оценяват състезателите на най-важният турнир в календара на БФКСТ.

Очаква се общия брой на Държавното първенство и междунардния турнир да надхвърли над 300 двойки, които ще бъдат разделени в над 20 отделни категории. 

 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!