Обратно към категорията

Мобилни екипи на РЗИ в Златари, Гълъбинци и Болярово

Добавено на: 24.08.2022 08:44
   

Мобилен екип на РЗИ Ямбол ще извършва тестове и имунизации срещу COVID-19 на 24 август, сряда, в село Златари от 10 часа и в село Гълъбинци от 11 часа.

А на 26 август, петък, мобилният екип ще е в община Болярово. В петък от 10 часа всеки желаещ ще може да си постави ваксина във филиала на Спешния медицински център в Болярово, а от 11 часа и в село Воден. Моболните екипи предлагат и безплатни тестове за коронавирус.

Мобилният екип цели да улесни извършването на имунизации срещу COVID-19 и безплатно изследване за COVID-19 на лица със затруднен достъп до ваксинация срещу COVID-19 или до изследване, в т.ч. трудноподвижни, живеещи в труднодостъпни райони, здравнонеосигурени и др. За целта са информирани с писма кметовете на петте общини в област Ямбол. При желание за имунизация, може да се обръщате към кметовете на населените места или директно в РЗИ-Ямбол на телефон 046-663170.
В РЗИ-Ямбол се извършват по желание безплатно бързи антигенни тестове за COVID-19 всеки делничен ден от 09:00 до 12:00 ч. /включително и за неосигурени лица/.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!