Обратно към категорията

МВР Ямбол: През изминалото денонощие няма регистрирани нарушения

Добавено на: 02.10.2022 09:22
   

През изминалото денонощие няма регистрирани нарушения на обществения ред в региона.

Създадена е организация и служителите на сектор „Български документи за самоличност“ при  ОДМВР-Ямбол ще работят в днешния ден от 8.30 до 19.00 часа. Те ще издават  удостоверения (за изгубени/ откраднати/ повредени/ унищожени лични карти и документи с изтекъл срок) с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите. Издаденото удостоверение е за послужване само пред секционната избирателна комисия и е валидно за изборния ден 02  октомври 2022 г.

Сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и съотносими към действията на МВР,  гражданите могат да подават  на откритата денонощна линия в МВР 02/9011298, имейл адрес: izbori2021@mvr.bg, на тел. 112, както на място в ОДМВР и РУ.

Припомняме, че в изборното помещение не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите.

 При необходимост  и след постъпило искане от страна на председателя на СИК служители на МВР ще оказват  съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!