Обратно към категорията

МВР Ямбол: Спокойно начало на изборния ден в града и региона

Добавено на: 02.04.2023 08:08
   

Спокойно е началото на изборния ден в Ямбол и региона, без произшествия е преминала нощта преди началото на вота, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ямбол.

Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред, пожарната безопасност и осигуряването на спокойно протичане на изборния ден.
Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и са сътносими към действията на МВР, на денонощната телефонна линия  02 90 112 98 и имейл izbori2023@mvr.bg .


Създадена е организация и звената на Дирекция „Български документи за самоличност“ ще работят в днешния ден от 08.30 до 19.00 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени лични карти и документи с изтекъл срок) с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите.

От МВР Ямбол припомнят, че в изборното помещение не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. Забранява се ползването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.

Служители на МВР се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия.
Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!