Обратно към категорията

Награждават най-добрите ученически отбори по волейбол на Ямбол

Добавено на: 28.11.2019 10:46
   

Днес приключват състезанията по волейбол от общинския етап на Ученическите игри за училищата на община Ямбол. Последните мачове са между девойките от 8 и 10 клас.

Ясни са вече финалистите при останалите групи. ОУ „Николай Петрини“ е първенец при момчетата и при момичетата от 5 и 7 клас. В тази категория на второ място при момчета са възпитаниците на СОУ „Д-р Петър Берон“, а при момичетата – СУ „Климент Охридски“. На трето място е ОУ „Любен Каравелов“.

ПМГ „Атанас Радев“ е първенец при юношите във възрастовата група 8-10 клас, подгласници са им ПГ „В. Левски“ и ПТГ „Иван Райнов“.

При най-големите – 11-12 клас, първото място спечелиха момчетата на ПГ „Васил Левски“, на второ и трето място са връстниците им от ПГИ „Г. С. Раковски“ и ПМГ „Ат. Радев“.

При девойките на челно място се класира отборът на Езикова гимназия „Васил Карагьозов“, следвани от тимовете на ПМГ „Ат. Радев“ и ПГ „В. Левски“.

Днес в 15 часа заместник-кметът Енчо Керязов ще награди отборите.

Следващия вторник започват ученическите състезания между общинските училища в Ямбол по тенис на маса, а от 10-ти е стартът на състезанията по баскетбол, съобщи за 999 експертът в Регионалното управление по образование Георги Георгиев.

Първенците ще представят община Ямбол на областните състезания.  


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!