Обратно към категорията

Намаля потокът и на пътници по влаковете от Ямбол

Добавено на: 24.03.2020 08:42
   

Изключително е намалял потокът на пътници и на железопътната гара в Ямбол, съобщиха за 999 от там. Пътуват по 1-2-ма, а има и влакове, в които въобще не се качват пътници от Ямбол.

На железопътната гара са предприети всички мерки за превенция. Чакалнята се дезинфекцира периодично, персоналът е снабден с необходимите ръкавици, маски и дезинфекциращи гелове.

С лични предпазни средства са оборудвани и превозните бригади. Те са тези, които проверяват и декларациите на пътниците. Припомняме, че клиентите на БДЖ, на които се налага да пътуват с влак, също трябва да докажат целта на своето пътуване, като се допускат пътници само с доказана потребност от пътуване - от трудово естество, здравословни причини, завръщане в собствения настоящ или постоянен адрес или дом. Пътниците се проверяват, след като се качат във влака, но досега не е имало случай някой да няма декларация, казаха още от гарата в Ямбол за 999.

Времето и епидемиологичната обстановка затрудни и работата на места на железопътния превозвач. Поради липса на подвижен състав и днес бяха отменени 5 влака от Лом към Брусарци, 2 от Левски към Свищов и обратно. Пътниците се превозваха с автобуси.

Паднало дърво на железния път от силния вятър пък затрудни движението на влаковете до гара Саранци.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!