Обратно към категорията

НАПРЕЖЕНИЕ В МЕДВЕН ЗАРАДИ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕНТЪР ЗА ДОЛЕКУВАНЕ НА ЗАВИСИМОСТИ

   

НАПРЕЖЕНИЕ В МОКРЕН ЗАРАДИ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕНТЪР ЗА ДОЛЕКУВАНЕ НА ЗАВИСИМОСТИ

видео
Напрежение в Медвен. Ямболска фирма се е явила с проектно предложение да изгради Дневен център за непълнолетни с различни форми на зависимости. Жителите на балканското село остро се противопоставят на идеята. За няколко дни са събрали и подписка против превръщането на бившия дом за деца с умствена изостаналост в подобен център.
Но кой всъщност е опитал да изгради Дневен център за долекуване на зависимости? Видимо от Търговския регистър фирмата е регистрирана в Ямбол, а името на един от управителите неофициално се свързва в града с ремонта на ул. Раковска и с фирми, развиващи хазартен бизнес в Ямбол. Известна е близостта на лицето с ямболското кметство.
След изразеното остро недоволство и дълбоки съмнения на жителите на Медвен кметът община Котел Коста Каранашев стопира действията по проекта. Но имотът остава все така апетитен.
След спиране на проекта за изграждане на Дневен център за непълнолетни с различни форми на зависимости в Медвен, сградата продължава да очаква следващият си кандидат-купувач.Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Станислав Ангелов 11.06.2019 09:21

Как се казва фирмата? Кой е въпросния управител? ИМЕНА ИМЕНА ИМЕНА. Много лесно така.


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!