Обратно към категорията

Насрочени са консултациите за секционните избирателни комисии

Добавено на: 19.02.2021 09:30
   

Кметовете на общини трябва да организират и проведат до 22 февруари консултациите за секционните избирателни комисии, а съставите на тези комисии да се назначат от районните избирателни комисии в срок до 1 март, съобщават от Централната избирателна комисия.

В Ямбол консултациите вече са насрочени. Съгласно поканата на кмета Валентин Ревански до ръководствата на парламентарно представените партии, те ще се проведат на 22 февруари от 10 часа.

В община Болярово кметът Христо Христов е насрочил консултациите за 21 февруари от 13 часа.

На 22 февруари от 15 часа са консултациите в община Тунджа. Същия ден от 13 часа са насрочени консултациите и в община Стралджа, тогава са и консултациите в община Елхово.

В Сливен консултациите ще са също на 22 февруари.

889 ще са членовете на формираните до момента 101 секции в град Ямбол, става ясно от взетите вчера решения на Районнната избирателна комисия. 211 ще са в община Стралджа, 363-ма в община Тунджа, 122-ма в община Болярово и 225-има в община Елхово.

Изтеглянето на датите за консултациите и назначаването на секционните избирателни комисии е с цел членовете на секционните избирателни комисии да имат възможност да се ваксинират. Ваксинирането ще е по желание, уточни говорителят на ЦИК Таня Цанева.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!