Обратно към категорията

Насърчават гражданското участие в Ямбол с онлайн-семинар

Добавено на: 04.11.2020 14:12
Снимки: pixabay
   

Семинар за насърчаване на гражданското участие ще се проведе в четвъртък за ямболски граждански организации, научи 999 от организаторите от Сдружението на общините от Югоизточен регион.. Инициативата е в рамките на съвместния проект на общините Ямбол, Сливен, Бургас и Стара Загора „Прилагане на модели и политики за насърчаване на гражданското участие за отговорно, споделено и динамично управление на местно ниво”.

Поради усложнената противоепидемична обстановка, семинарът ще бъде проведен онлайн.

На 5 ноември от 13:30, часа до 19:00 ч. представители на различни организации от Ямбол ще вземат участие чрез Интернет-връзка в процесите на формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики и законодателство.

Сред обсъжданите теми ще е ролята на граждански организации при формиране на политиките на общината; Развитие и актуално състояние на гражданското общество в Ямбол; Политики и мерки реализирани от Община Ямбол в сътрудничество с НПО и граждански организации. Оптимизиране на комуникацията между НПО/ социалноикономически партньор/, в това число обсъждане начините на подпомагане дейността на неправителствения сектор от Общинска администрация Ямбол.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!