Обратно към категорията

Национално танцово шоу "Грузинската Легенда" гостува в Ямбол на 25 април

Добавено на: 07.03.2023 17:14
   
На 25 април 2023 Национално танцово шоу "Грузинската Легенда" ще се проведе на сцената на Зала Диана в Ямбол!
Това е незабравимо събитие, истинско чудо!
"... Изпълнението на живота ми! Всеки трябва да го види поне веднъж в живота си! - това е начинът, по който френското издание на "Фигаро" говори за "Грузинската Легенда". Според кореспондентите на вестник Ню Йорк Поуст, всеки концерт на артистите се превръща в истински празник за публиката.
Грузинските танци нямат аналози. Движенията и позата на грузинския танцьор позволиха да се реши дали си струва да вземем момичето за жена или не.
Танцуването на пръсти, въртенето на колене е велико изкуство. А жените... Виждали ли сте ги да се плъзгат по сцената - точно както лебед по огледалната повърхност на водата.
Спектакълът е изпълнен с любов към Родината, където всичко е въплътено в музика, песен и танц: порив на вятъра, биенето на барабани, величествената тишина на планините, радостното ромолене на планинските потоци.…
Тънкото преплитане на сюжети, блестящо въплътени на сцената, зашеметяващи пейзажи и костюми, най-високото ниво на светлина и звук превръщат "Грузинската Легенда" в триумф на кавказката култура на световната сцена.
Грузинските творци бяха аплодирани от публиката на Германия, Швеция, Англия, САЩ, Япония, Канада, Китай - повече от 50 страни на пет континента.
И на всички бензиностанции OMV

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!