Обратно към категорията

Назначават озеленители в Болярово

Добавено на: 30.12.2019 11:33
   

Дванадесет щатни бройки за озеленители включва утвърената от Общинския съвет нова структура на общинската администрация в Болярово. Четири от тях са предвидени за града, останалите са разпределени в селата Мамарчево, Стефан Караджово, Голямо Крушево, Воден, Попово, Ситово, Малко Шарково, Денница.

Хората, които ще бъдат назначени на тези длъжности от 1 януари, ще подпомагат кметовете и кметските наместници, както за поддръжката на обществените територии, така и за контрола върху безстопанствените животни и нерегламентирани сметища, обясни кметът на общината Христо Христов. Той уточни, че при определянето на новата структура на общинската администрация е направено обсъждане с жителите на всички населени места, както и проучване за хората в трудоспособна възраст, които са без работа.

46-те щатни бройки в общинската администрация, които и досега съществуваха и които се финансират от държавния бюджет, са преразпределени в нови 6 отдела, с които се цели оптимизиране на работата и подобряване на предоставяните от общината услуги.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!