Обратно към категорията

Неприсъствени заседания провеждат съветниците на община Тунджа

Добавено на: 22.07.2020 07:53
   

Комисиите към Общински съвет Тунджа заседават онлайн днес, научи 999. Неприсъствени заседания ще проведат комисиите по „Бюджет и финанси”, по „Общинска собственост, европейски проекти и стопанска политика, стратегии, програми и планове за развитие ” и по „Устройство на територията, Местно самоуправление, обществен ред и законност”. Единствено комисията по „Социална политика, образование, здравеопазване, култура, спорт, младежки дейности и вероизповедания“ ще има присъствено заседание днес.

Комисиите ще разгледат предварително внесените материали за предстоящата на 24 юли сесия. На този етап 22 са точките, включени в дневния ред. Сред тях са отчетът за изпълнение на бюджета за миналата година, отчетите на читалищата, актуализация на капиталовата програма на общината и др.

На насроченото заседание на Общински съвет „Тунджа", на 24.07.2020 г. /петък/ отново не се препоръчва присъствие на граждани, кметове на кметства и кметски наместници с оглед спазване на противоепидемичните мерки, свързани с разпространението на COVID-19, се казва в официално съобщение от канцеларията на съвета.

Заседанието ще се излъчва на живо на интернет страницата на община „Тунджа".  


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!