Обратно към категорията

Нов търговски център отвори врати в Ямбол (снимки)

Добавено на: 05.11.2020 16:46
   

Кметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Михаил Керемидчиев бяха сред гостите на тържественото откриване на новия търговски център „Ритейл Парк Ямбол“. Освещаването на обекта беше извършено от Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий и свещеници от ямболските храмове.

„Уважаеми господин областен управител, господин кмете на град Ямбол, драги гости братя и сестри, само преди няколко месеца имахме едно общо желание – да бъде построен и завършен в срок този мол. Сега изживяваме една обща радост - това е духовна украса на град Ямбол, който я заслужава. Всяка една направена сграда, магазин трябва да ни радва и да ни дава надежда, защото какво е животът без надежда и без любов, какво е денят без слънце. Ние се радваме, че тогава положихме основен камък, а сега, след като се пререже лентата, ще поръсим след вас, защото така трябва да бъде. Благодаря на всички, които сте се трудили! Зная, че имаше много напрежение, много труд, много безсъние, но когато делото е завършено, вие, пък и другите, забравяте това напрежение, а изгрява една чиста радост.“, каза Сливенският митрополит Иоаникий.

Церемонията беше съпътствана с богата музикална и танцова програма.

В търговския център, в който се помещават 10 магазина на световноизвестни марки, са инвестирани около 14 милиона лева. В новия обект работят 220 души.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!