Обратно към категорията

Нови цени за наем на земя предлагат в Стралджа

Добавено на: 07.02.2020 08:25
   

Администрацията на Община Стралджа е изготвила изменение на Наредба № 2 за реда за придобиване на право на собственост и на ограничени вещни права, за предоставяне за управление, под наем и за разпореждане с имоти и вещи – общинска собственост, което вече е обявено на сайта на общината. Гражданите имат възможност в едномесечен срок да изразят своите съображения по него.

В проекта за изменение на наредбата се предлага регламентиране на базисна цена за отдаване под наем на общинска земеделска земя. От 27 до 38 лева на декар за година ще е цената за ниви и трайни насаждения, в зависимост от тяхната категория, за ливадите наемната цена ще е 9 лева на декар за година.

Партиите няма да плащат наем за ползваните от тях помещения, съгласно обнародваните изменения и допълнения в Закона за общинската собственост и Закона за политическите партии, съгласно които имотите за нуждите на общинските ръководства на политическите партии отговарящи на условията, предвидени в Закона за политическите партии, се предоставят безвъзмездно.

Екип на 999


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!