Обратно към категорията

Новогодишно приветствие на кмета на община Тунджа

Добавено на: 31.12.2019 10:37
   

Скъпи жители на община „Тунджа“,

Текат последните дни на една година, която неминуемо всеки от нас ще преосмисли. Убеден съм, че редом с анализа на осъществените лични планове, ще направим оценка и на това, което сме постигнали като общност. Защото тази общност съградихме заедно и сега заедно ще добавим още страници към летописа на община „Тунджа“. Написахме ги с присъщата си любов към традиции и ценности, с много труд, с креативност, със силата да устоим на предизвикателствата.И точно тази способност да бъдем еднакво всеотдайни, както в делата си за семейството, така и за родното ни място, и за общността, прави нашата „Тунджа“ толкова уникална.

Отива си годината, в която отново показахме, че можем да превъзмогнем пристрастията и различията, обединени от достойни каузи. Тази динамична година, която скоро ще изпратим, бе изпълнена с много събития. Някои от тях бяха утвърдени във времето, а на други - като „Кукериада“ и „Ромбана“, поставихме началото заедно, защото умеем да пазим традициите, но умеем и да ги развиваме, приобщавайки и младото поколение към тях. Изключително вълнуващ ден бе и 22 април, на който президентът Румен Радев бе гост на община „Тунджа“ по повод нейния празник.

Ще запомним 2019 г. и с финала на кампанията „Тунджа може“, в която се включиха хора от всички тунджански села и така успяхме да закупиммобилни ЕКГ апарати за спешните центрове в Тенево и Скалица. През 2019 успяхме да превърнем идеята за безплатна детска млечна кухня в реалност, доразвивайки нашата усърдна работа за хората от всички възрасти.

Изброеното дотук е само малка част от тези пъстри 365 дни, в които заедно преживяхме успехи и трудности. Очакват ни нови цели, които да постигнем.

Нека изпратим старата година с вечното послание за силата на Доброто, което ни остави Коледният благотворителен бал на община „Тунджа“, състоял се преди дни.

Нека с надежда и вяра посрещнем Новата година !

Желая Ви здраве, щастие и благополучие!

Светли празници, тунджанци!

Георги Георгиев

Кмет на община „Тунджа“


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!