Обратно към категорията

Обирджията от Безмер остава в ареста

Добавено на: 27.12.2019 14:35
   

По искане Районна прокуратура – Ямбол, съдът задържа под стража Стефан И., обвинен в кражба, извършена при условията на опасен рецидив 

По искане на Районна прокуратура – Ямбол, съдът задържа под стража Стефан И. Той е обвинен за това, че времето от 15.00 ч. на 27.11.2019 г. до 10.00 ч. на 28.11.2019 г., от къща, находяща се в с. Безмер, обл. Ямбол, действайки при условията на опасен рецидив, чрез разрушаване на преграда, здраво направена за защита на имот – разбиване на врата, е отнел чужди движими вещи (телевизор, дрехи и инструменти), всичко на обща стойност от 1240 лева, от владението на собственика им – мъж от гр. Ямбол, без негово съгласие и с намерение противозаконно да ги присвои – престъпление по чл.196, ал.1, т.2, вр. чл.195, ал.1, т.3, вр. чл.194, ал.1, вр. чл.29, ал.1, б. „а“ от НК.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Стефан И. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното е категоричен, че Стефан И. може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Районен съд – Ямбол може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!