Обратно към категорията

Общественото допитване за бюджет 2023 г. на Община Ямбол започна

Добавено на: 15.11.2022 15:08
   

От днес, 15 ноември, Община Ямбол инициира обществено допитване във връзка с подготовката на Проекта на бюджет на общината за 2023 година. Граждани, представители на бизнеса, на институции и неправителствени организации имат възможност да дадат своите предложения, препоръки или да споделят мнение относно мерки и дейности директно през сайта на Община Ямбол на адрес: https://yambol.bg/obshtestveno-dopitvane-budjet-23 (чрез формата за обратна връзка) или като се попълни приложената бланка и се изпрати на e-mail: budjet2023@yambol.bg.

Хората имат възможността да подават предложенията и в специални урни, поставени във фоайето на партерния етаж на общината, както и в двата изнесени офиса на Община Ямбол - в сградите на пощите в кварталите „Георги Бенковски“ и „Аврен“.

Допитването за проектобюджета и последващата кампания за информиране на гражданите за основните приоритети и обекти, включени във вече одобрената бюджетна рамка, са двата основни инструмента за гарантиране на максимална публичност и прозрачност при формирането и управлението на местните финанси.

Кампанията ще продължи до 15 декември 2022 година, петък.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!