Обратно към категорията

Община Болярово отново отпуска безплатно дърва за лекари

Добавено на: 23.04.2021 15:36
   

Община Болярово и тази година ще отпусне по 8 кубика дърва безплатно за лекарите и стоматолозите, които работатят на територията й и обслужват местното население. По 3 кубика дърва ще бъдат отпуснати и на единствения останал жив ветеран от войните Каньо Вълков, както и на още петима души, които са със статут на военноинвалиди. Предстои този въпрос да бъде обсъден и от общинските съветници.

Общински съвет – Болярово ще проведе деветнадесетото си заседание на 28 април. Като една от най-важните точки в дневния ред е отчетът за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление през 2020 г.

Предстои и приемането на докладите за дейността на шестте читалища за 2020 г., отчети за организацията на работа на общинска администрация, кметове и кметски наместници по Закона за гражданската регистрация, Закона за вероизповеданията, Закона за ветеринарно-медицинската дейност за 2020 година.

Общинските съветници ще гласуват и по отчетите на кметските наместници на селата Шарково, Голямо Крушево и Горска поляна.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!