Обратно към категорията

Община Болярово с пореден призив към Областно пътно управление

Добавено на: 26.05.2020 16:43
   

Жители на село Стефан Караджово настояват да се предприемат мерки за ограничаване на скоростта на движение на пътните превозни средства по републиканския път, пресичащ селото. Мотивът на хората е рискът за пешеходците да бъдат пометени от прелитащите през селото шофьори.

Това беше поводът за днешното заседание на място на Комисията по безопасност на движението в община Болярово с председател заместник-кмета на община Болярово Нина Терзиева. Беше обсъдено предложението на кмета на селото Димитър Димитров и жителите на село Стефан Караджово за поставяне на изкуствени неравности по главната улица на населеното място с цел ограничаване на скоростта на движение на превозните средства.

Пътят, минаващ през село Стефан Караджово, се стопанисва от Областно пътно управление-Ямбол. Ето защо комисията реши да отправи своето предложение, съгласно изискванията на Наредба № РД-02-20-10 от 05.07.2012 г. за условията за изграждане или монтиране върху платното за движение на изкуствени неравности и на други средства за ограничаване на скоростта на движение и изискванията към тях, към директора на ОПУ-Ямбол Галин Костов.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!