Обратно към категорията

Община Тунджа препоръчва на хората да използват възможността за заявяване на административни услуги по електронен път

Добавено на: 26.03.2020 16:52
   

Във връзка с обявената от Световната здравна организация спешност за обществено здраве от международно значение по отношение на коронавирус COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването, както и в подкрепа на усилието да се възстанови нормалната дейност на административното обслужване, Община „Тунджа“ препоръчва на лицата да използват възможността за заявяване на административни услуги по електронен път.

На сайта на Община „Тунджа“ е предоставена възможност за заявяване на 45 броя административни услуги, достъпни на следния адрес - https://www.tundzha.net/elektronni-administrativni-uslugi .

Община „Тунджа“ има профил и в Системата за сигурно електронно връчване (ССЕВ), която се поддържа от Държавна агенция „Електронно управление“ (ДАЕУ) и е достъпна на интернет адрес https://edelivery.egov.bg/. ССЕВ дава възможност за водене на кореспонденция по електронен път (подаване на сигнали, жалби, искания, заявления за услуги и др.) без необходимост от физическо присъствие. Комуникацията чрез ССЕВ замества класическия метод за доставка на писма, като предоставя услуга за електронна препоръчана поща за изпращане и/или получаване и съхраняване на електронни документи. Подател може да бъде всеки гражданин или организация. За да се заяви услугата е необходима регистрация в ССЕВ, която се извършва чрез квалифициран електронен подпис (КЕП) или ПИК на НОИ.

Задълженията за местни данъци и такси към Община „Тунджа“ могат да се заплатят по електронен път – чрез електронно банкиране или Epay, която е достъпна на интернет адрес: www.Epay .

Препоръчва се на гражданите при необходимост да търсят контакт със служители от администрацията на Община „Тунджа“ по телефон и електронна поща, публикувани на интернет адрес:

  • за кметове/кметски наместници –

http://www.tundzha.net/municipality-administration/telefonen-ukazatel-kmetove-i-namestnitzi

Извадка на контакти на най-търсените административни звена:

e-mail: contact@tundja.net тел. Централа 046/66-15-65

факс: 046/66-15-75

Деловодство: e-mail: delovodstvo@tundzha.net

тел. 046/684 – 209

Дирекция „Местни данъци и такси“: e-mail: taxes@tundzha.net

тел. 046/684-317; 046/684-306

Дирекция „ЧР и ГРАО“

Служба: „ГРАО“: e-mail: v.georgieva@tundja.net ; v.yordanova@tundzha.net тел. 046/684-206


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!