Обратно към категорията

Община „Тунджа“ с жест към гражданите за 12 октомври

Добавено на: 12.10.2021 15:49
   

За 12 октомври – Деня на българската община и на местното самоуправление, община „Тунджа“ изненада с жест на внимание гражданите, потърсили услугите й.

Всеки дошъл да ползва услуга от Центъра за административни услуги или от дирекциите „Териториално устройство, строителство и екология“ и „Общинска собственост“ беше посрещнат от общински служител с малък подарък – магнит на община „Тунджа“ с картината на родения във Видинци именит художник Джон Попов - „Гроздоберачки“, и издадения общински вестник „Тунджа“.

Петдесетият гражданин, потърсил за услуга община „Тунджа“, беше посрещнат лично от кмета Георги Георгиев. Късметлийката беше Живка Колева. Тунджанският кмет я поздрави лично, подари й сувенир с герба на община „Тунджа“ и поясни смисъла на инициативата – общината да покаже отношението си към гражданите точно в деня, когато е празникът на общинска администрация и на местното самоуправление.

Оказа се, че само за 4 часа в този ден общински услуги са потърсили над 100 души, което е най-верният критерий за значението на общината и нейната роля в услуга на гражданите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!