Обратно към категорията

Община Ямбол с обществено допитване за бюджета на общината за 2022 година

Добавено на: 09.11.2021 08:59
   

От 8 ноември Община Ямбол инициира обществено допитване във връзка с подготовката на Проекта на бюджет на общината за 2022 година. Граждани, представители на бизнеса, на институции и неправителствени организации имат възможност да дадат своите предложения, препоръки или да споделят мнение относно мерки и дейности директно през сайта на Община Ямбол на адрес: https://yambol.bg/obshtestveno-dopitvane-budjet-22 (чрез формата за обратна връзка) или като се попълни приложената бланка и се изпрати на e-mail: budjet2022@yambol.bg.

Хората имат възможността да подават предложенията и в специални урни, поставени във фоайето на партерния етаж на общината, както и в двата изнесени офиса на Община Ямбол - в сградите на пощите в кварталите „Георги Бенковски“ и „Аврен“.

Допитването за проектобюджета и последващата кампания за информиране на гражданите за основните приоритети и обекти, включени във вече одобрената бюджетна рамка, са двата основни инструмента за гарантиране на максимална публичност и прозрачност при формирането и управлението на местните финанси.

Кампанията ще продължи до 10 декември 2021 година, петък.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!