Обратно към категорията

Община Ямбол предприема противоепидемични мерки при посещенията в Гробищния парк

Добавено на: 29.04.2020 11:09
   

Във връзка с очакваното масовото посещение на Гробищния парк в Ямбол след Великденските празници, по-конкретно на 2 май 2020 г., събота, ще бъдат предприети редица противоепидемични мерки с цел ограничаване на разпространението на коронавирус в територията на община Ямбол.

Предприети са необходимите действия по дезинфекция на Гробищния парк. Забранява се свободния достъп на автомобили на неговата територия от 8:00 часа до 14:00 часа, като след 14:00 часа ще бъдат допускани само автомобили с инвалидни стикери. Информационни табели ще указват специално обозначените достъпи за вход и изход. Същевременно с това ще бъде въведен и пропускателен режим за пешеходци и автомобили. Ще бъде контролирано задължителното носене на предпазни средства .

Екипи на СПООР към Община Ямбол и на ОДМВР – Ямбол ще следят заедно за стриктното спазване на предприетите противоепидемични мерки.

Предвид очакваното струпване на много хора, които искат да почетат душите на свои починали близки, ръководството на Община Ямбол призовава гражданите да не предприемат посещения до Гробищен парк, ако не е необходимо, с цел да се ограничат контактите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!