Обратно към категорията

Община Ямбол продължава да изпълнява своята програма за облагородяване и реновиране на инфраструктурата в града (ВИДЕО)

Добавено на: 03.12.2021 12:57
   

Община Ямбол продължава да изпълнява своята програма за облагородяване и реновиране на инфраструктурата в града, работи се на различни места в Ямбол

Заместник-кметът на община Ямбол Михаил Керемидчиев проследи на място ремонтните дейности в квартал „Възраждане“ - пред блок 52, вх. А и Б  и около блок 10 в жилищен комплекс „Хале“ в града, където се изграждат нови паркинги.

Ремонтът на улица „Добри войвода“ в квартал „Каргон“ приключи, завършиха и текущите ремонтни дейности на тротоарна настилка в ж.к. „Диана“ - до блок 6, на ул. „Цар Иван Александър“ / в участъка от ул. “Васил Карагьозов“ до ул. „Сердика“/, както и на ул. „Стара планина“ - срещу бл.2.

Продължава благоустрояването на пространството между улиците  „Генерал Владимир Заимов“, „Георги Сава Раковски“, „Независима България“ и „Желю Войвода“ около ДКЦ-1 - изграждат се зони за паркинг на автомобили, тротоари и се обособяват зелени площи и зони за отдих.

Ремонтът ще възстанови и подобри транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на пътната настилка, ще бъдат изградени 66 допълнителни паркоместа, ще бъде осигурена безопасността на движението в района, както и достъпът на хора с увреждания.

Започнаха ремонтните дейности в участъка от бензиностанция „Шел“ до ул. „Атанас Кратунов“ в ж.к. „Златен рог“.

 В момента се извършва и рехабилитация на тротоарна настилка на улица, свързваща ул. „Преслав“ с обходен път „Изток“ в ж.к. „Георги Бенковски“.

Община Ямбол ще продължи да работи по реновиране и облагородяване на инфраструктурата в града. Извиняваме се на гражданите за временните неудобства, които се създават по време на строителните дейности.

 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!