Обратно към категорията

Община Ямбол спечели проект „Подновяване и модернизиране на материалната база чрез подмяна на дограмата“ на Дома за стари хора в Ямбол

Добавено на: 29.06.2022 16:46
   

Община Ямбол спечели проект  „Подновяване и модернизиране на материалната база чрез подмяна на дограмата“ на Дома за стари хора „Св. Архангел Михаил“ – Ямбол. Проектът е финансиран от Фонд „Социална закрила“ към Министерство на труда и социалната политика.

В рамките на проекта ще бъдат осъществени следните ремонтни дейности - подмяна на  старата дървена дограма, боядисване и освежаване на сектора за лежащо болни, за да се подобрят и условията на живот на потребителите му.

С изпълнението на проекта ще се осигури поддържането на високи хигиенни норми и ще бъде създадена безопасна и сигурна среда за възрастните хора в дома, както и за работещия персонал. Ремонтът ще допринесе и за намаляване на разходите за отопление. Проектът ще има преки ползи за потребителите и персонала на Дома за стари хора.

Очаква се продължителността на проекта да бъде 5 месеца, но не по-късно от 30.11.2022 година. Неговата стойност е в размер на 56 947,61 лв., като предоставения финансов принос за изпълнението на проекта от Фонд „Социална закрила“ е в размер на 50 000 лева, а осигуреното съфинансиране от Община Ямбол е 6 947,61 лева.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!