Обратно към категорията

Общински съвет „Тунджа“ гласува продажба на имоти в землището на Безмер за близо 2 млн. лв.

Добавено на: 27.01.2022 16:36
   

Общински съвет „Тунджа“ гласува единодушно за продажбата на търг на пет съседни имота в землището на с. Безмер с обща начална тръжна цена от 1 966 700 лв. без ДДС. Общинските парцели са с обща площ от 760,731 дка, най-малкият е малко над 40 дка, а най-големият е близо 260 дка.

Съветниците приеха и да бъдат отдадени под наем 6 язовира в землището на селата Болярско, Генерал Тошево, Дражево, Златари и Симеоново с различна площ.

Приети бяха и годишен отчет за изпълнението на Програмата за управление на кмета на община „Тунджа“ за 2021 г. и отчет на председателя на Общински съвет „Тунджа“ за дейността на Съвета за периода юли – декември 2021 г.

Общинските съветници гласуваха и годишната програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за 2022 г.

Останалите точки от дневния ред бяха свързани с разпореждане с общинска собственост, териториално устройство на общинската територия и отпускане на еднократно парично подпомагане. Съветниците одобриха отпускането на еднократни помощи за 20 души на обща стойност 2020 лв.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!