Обратно към категорията

ОбУ „Васил Левски” в село Тенево бе партньор по проект към Националната програма „Иновации в действие“ (ВИДЕО)

Добавено на: 27.06.2023 16:23
   

ОбУ „Васил Левски” в село Тенево бе партньор по проект към Националната програма „Иновации в действие“. Тя дава възможност за мобилност, за посещение на място, за демонстрации и за наблюдение на иновациите в иновативните училища - в Ямбол „П.Р. Славейков” и хасковското училище „Св. Климент Охридски“.

Целта на проекта бе участие на училището в с. Тенево в мрежата от иновативни училища за споделяне и обмяна на опит за по- успешно прилагане на компетентностния подход в обучението и за формирането на ключови умения; осигуряване на целенасочена подкрепа за творчески работещите училища и учители, които търсят и постигат промяна в начина на преподаване и усвояване на знанията и уменията при формиране на компетентности. Родителите изказаха задоволство от постигнатите резултати.

Друга цел на проекта е оказване на подкрепа за работата в класната стая за използване на иновативни и интерактивни методи, за активно взаимодействие с участниците в образователния процес и персонализация на резултатите на учениците.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!