Обратно към категорията

ОДМВР – Ямбол отбеляза професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли

Добавено на: 04.07.2023 13:35
   

За проявена инициативност и постигнати високи резултати при изпълнение на конкретни задачи със заповед от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с  почетно отличие „Почетен медал“ е награден ст. инспектор Михаил Георгиев. За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм с отличие “Почетен знак на МВР – III ст.” са наградени  ст.инспектор Николай Хандъров и гл. инспектор Тодор Мишинев.  С „Грамота“ от министъра  са отличени ст.експерт Вълчо Стоянов и ст.експерт Дарина Чолакова. С  “Писмена похвала“ от министъра на вътрешните работи са отличени  5 служители от областната дирекция.

За постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, за съществен принос при изпълнението на професионални задачи, за подобряването на административното обслужване на гражданите със заповеди на директора на ОДМВР Ямбол с "Писмена похвала" са наградени са 41 служители, а 22 служители са повишени в длъжност. С заповеди старши комисар Добрин Димитров е определена една колективна парична награда и 4 индивидуални парични награди. С заповед на  началника на РУ– Ямбол с "Писмена похвала"  са наградени 19 служители.

Старши комисар Димитров награди победителите в традиционния турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. В отборното класиране на първо място е отборът на сектор „Пътна полиция“, следван от отбора на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и отбора на РУ – Ямбол. В индивидуалното класиране при жените водач е Кристина Андонова, следвана от Петя Генева и Деница Чернева. При мъжете в индивидуалното класиране на първо място е Делян Кавалов, на второ място Марин Маринов и на трето място Панайот Матев.

В обявения ден на отворени врати, паркинга пред областната дирекция беше огласен от детски възгласи, усмивки и много желания и пожелания. Възхищение в очите на малки и големи предизвикаха служебните кучета, които заедно със своите партньори  демонстрираха, търсене на взривни вещества, наркотици и задържане на нарушител.

Всички, които споделиха празника със служителите на МВР имаха възможността да се запознаят отблизо с техническите параметри на специализирана техника ползвана от служителите на ОДМВР Ямбол и РДПБЗН -Ямбол при изпълнение на специфичните им служебни задължения.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!