Обратно към категорията

Още една малка ямболска улица - „Еледжик“, е асфалтирана, оформени са и нови места за паркиране

Добавено на: 14.08.2023 18:57
   

Ремонтните дейности в Ямбол продължават, сред последните завършени задачи е възстановяването на малката улица „Еледжик“. Тази улица, която беше забравена през годините, сега е асфалтирана и разполага с нови паркоместа. Ремонтираният участък е с обща площ около 1300 кв. м. Водопроводът и водопроводните отклонения са подменени, а два стълба, които попадаха в обхвата на пътното платно, са преместени.

Сред другите второстепенни улици, на които е извършен ремонт на паважната настилка, са ул. „Добруджа“, ул. „Изгрев“ в участъка до бл. 4, ул. „Гаврил Кръстевич“, ул. „Мидия“, ул. „Тракия“, ул. „Варна“, ул. „Д-р Петър Брънеков“, ул. „Ахелой“, ул. „Ком“, част от ул. „Солун“, ул. „Васил Карагьозов“ - в участъка от ул. „Солун“ до ул. „Цар Иван Александър“, и други.

Община Ямбол заявява своя ангажимент да продължи с текущите ремонти на второстепенните улици в различни райони на града. Целта е да се осигури по-голяма безопасност и удобство за жителите и да се придаде по-приятен вид на градската среда.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!