Обратно към категорията

Още няколко дни гласуваме за кмет на годината! Нека подкрепим Ямбол! 

Добавено на: 27.09.2022 08:35
   
Националният информационен сайт kmeta.bg за десета поредна година организира престижния конкурс „Кмет на годината“. Това е единственият по рода си конкурс, който ежегодно оценява работата на местната власт. Вотът за 2022 година ще продължи до 30 септември, петък.
Всеки, който има желание, може да подкрепи нашият роден град Ямбол, като гласува на следния линк: https://kmetnagodinata.bg/obshtina/goliama,
или да гласува в отделните категории – „Кмет на гражданите“, Smart City, „Зелена община“, „Градска среда“, „Туризъм и култура“, „Развитие на спорта“.
В момента най-много са гласовете за Ямбол в категория „Градска среда“.
Предварително благодарим на всички, които ще подкрепят усилията, които Община Ямбол полага, за да живеем в по-красив и уютен град! 
Традиционно в конкурса за всяка една от категориите се гласува за малка (с население до 20 000 жители), средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и голяма община (с население над 50 000 жители).
Ямбол и кметът на града Валентин Ревански са носители на няколко от наградите на конкурса. В предходното издание Валентин Ревански беше отличен с награда за кмет на годината в категория „Градска среда” - за голяма община. Година по-рано Ямбол беше и носител на наградата за най-добра коледна украса.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!