Обратно към категорията

Отпускане стипендии на студенти ще обсъжда Общински съвет – Стралджа

Добавено на: 25.11.2021 08:33
   

На заседанието, планирано за днес от 10,00ч. кметът на общината Атанас Киров ще предложи на съветниците да утвърдят стипендии за трима студенти – по специалностите архитектура, строителен инженер и рехабилитатор, които ще бъдат финансирани на основание разпоредбите на Наредба № 23 за отпускане на стипендии на студенти от Община Стралджа.

Поради удължаване срока на извънредната епидемична обстановка председателят на ОбС инж. Иван Митев информира съветниците, че отново ще заседават от разстояние, чрез имейл и говорна комуникация, посредством интернет връзка.

Съгласно дневния ред ОбС ще обсъжда още добавяне на нов обект в поименния списък за капиталови разходи на общината за 2021г., ликвидиране на съсобственост чрез продажба в селата Александрово, Маленово и Зимница, приемане на дарение на част от имот – частна собственост в Зимница, както и даване на съгласие за отдаване под наем на помещение – частна общинска собственост в Стралджа. Очаква се актуализация на план-сметка за дейност „Чистота“ за 2021г.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!