Обратно към категорията

ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Веселиново ще представя с два отбора областта на ученическо състезание по тенис на маса

Добавено на: 21.03.2023 17:47
   

Отборите по тенис на маса на Община „Тунджа“ спечелиха две първи и едно второ място в Областния кръг на ученическите спортни игри по тенис на маса.

Момчетата и момичетата на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Веселиново, община „Тунджа“ станаха първенци на областното състезание по тенис на маса в първа възрастова група за ученици от V до VІІ клас. Отборът на момчетата е победител, завоювайки 3:2 победи, а момичетата спечелиха първото място с 3:1 победи. Двата отбора ще представят Ямболска област на Регионалното състезание по тенис на маса за ученици, което е голямо постижение както за техния треньор - учителя по физическо възпитание и спорт в с. Веселиново Георги Георгиев, така и за учебното заведение.

В по-голямата възрастова група - VІІІ - X клас, тунджанските представители също се класираха достойно. Момчетата на СУ „Св. Паисий Хилендарски”, с. Скалица заеха второ място сред ученическите отбори по тенис на маса в Ямболска област.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!