Обратно към категорията

Подготвят отварянето на детската градина в Болярово

Добавено на: 28.05.2020 11:23
   

В Болярово извършват проучване сред родителите за желанието им детската градина в града да бъде отворена. Общинското ръководство има намерение тя да отвори врати през юни, но всичко зависи от решението на родителите, информира кметът Христо Христов. През последните седмици учителите и персоналът на детската градина е извършил цялостна дезинфекция на помещенията, почистено е и дворното пространство. От общината осигуряват и необходимите предпазни средства и хигиенни материали.

Общинското ръководство и директора на детската градина Калина Гюрова обсъждат възможност и за занимания на децата и през летния период, така, че от една страна да се гарантира спокойствие на родителите, че има кой да се грижи за децата им, докато са на работа, а от друга – заетост на 20-те души персонал, чиито платени отпуски са на изчерпване, каза още кметът Христо Христов.

След проведено проучване сред родителите е взето решение на този етап филиалите на детската градина в Стефан Караджово и Мамарчево да отворят наесен.

Снимка: архив


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!