Обратно към категорията

Подновява се събирането на такси за паркиране в централни улици на Ямбол

Добавено на: 05.04.2024 11:37
   

От 8 април, понеделник, се подновява събирането на такси за паркиране на улица „Кабиле“, в участъка от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „Търговска“, както и на улица „Славянска“ в участъка от кръстовището с улица „Бяло море“ до кръстовището с улица „Кабиле“. Това съобщи директорът на Общинско предприятие „Платени зони за паркиране и общински пазари“ Евгени Пенев.

Той уточни, че тези участъци са включени още в първия етап на платените зони за паркиране със Заповед на тогавашния кмет на общината от 12 август 2013 г. Таксуването в тях временно беше преустановено, заради извършваната през 2022 г. рехабилитация на улиците „Кабиле“, „Бяло море“, „Св.св. Кирил и Методий“ и част от ул. „Търговска“ по проект „Устойчиво и интегрирано развитие на градската среда на община Ямбол – втори етап“, както и цялостното реновиране на Регионалния исторически музей, което приключи през декември 2023 г.

 Общинското предприятие се стреми да обновява маркировката и да поддържа обособените паркоместа в зоната за платено паркиране. При таксуването чрез паркинг-автоматите вече не е необходимо да се въвежда номера на лекия автомобил, достатъчно е само да поставите билета от вътрешната страна на предното стъкло на автомобила, така, че да се вижда добре отвън.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!