Обратно към категорията

Подновяват конкурса за военни след отмяната на извънредното положение

Добавено на: 25.04.2020 13:27
   

След отмяна на обявеното извънредно положение в страната ще бъдат обявени актуални срокове за продължаване на конкурса  за приемане на военна служба в ямболския гарнизон, научи 999. Това важи и за гарнизоните на Сухопътните войски, дислоцирани в София, Стара Загора, Хасково, Плевен, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Асеновград, Белене, Пловдив, Смолян, Свобода и Мусачево.

Конкурсите бяха прекратени със заповед на командира на сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов от 8 април. Прекратени са медицинските и психиатрични изследвания с цел превантивни мерки за недопускане разпространението на коронавирус COVID 19 във военните формирования.

Общо 17 са местата за кандидати със средно образование в двете ямболски военни формирования 52590 и 54 100, както и за военно формирование 22130 в Кабиле. Според първоначалното обявление кандидатите трябваше да бъдат информирани до 28 април дали са допуснати до изпит, а самите изпити трябваше да се проведат от 7 май до 3 юни. Тези срокове обаче засега се отлагат до прекратяването на епидемиологичната обстановка в страната.   

Снимка: архив


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!